Fire måter du kan bruke den nye AudioLink-tilkoblingsenheten på

 In Nyheter, Uncategorized @nb

Har du hørt om AudioLink? AudioLink er vår helt nye tilkoblingsenhet, designet spesielt for SONNET og SONNET 2. Det hjelper deg å snakke i telefonen, høre på musikk, se på TV eller bare høre hva som skjer i andre enden av bordet. En liten enhet, fire gode måter å bruke den på. Slik fungerer det. 

1. Telefonsamtaler

Det kan være vanskelig å bruke telefonen hvis du har hørselstap. Det kan være vanskelig å høre gjennom den bittesmå høyttaleren, spesielt hvis det er mye bakgrunnsstøy. Det er her AudioLink kommer inn. Du kan koble AudioLink til smarttelefonen din via Bluetooth og trådløst sende lyden rett til ørene dine uten forstyrrende bakgrunnsstøy.

Med AudioLink kan du chatte på telefonen i flere timer. Og selvfølgelig fungerer det med alle Bluetooth-aktiverte telefoner, inkludert både iPhone og Android.

 

2. Høre på musikk

Å kunne glede seg over musikk igjen er noe av det beste med å få et cochleaimplantat. Og med AudioLink ble det bare litt bedre!

 Det er to måter å koble til musikkenheten din. For det første kan du bruke en lydkabel for å koble AudioLink til hodetelefonkontakten på enheten din, og strømme lyden trådløst til lydprosessorene dine. Dette gir deg ikke bare god lydkvalitet, men betyr også at du kan bruke AudioLink til å streame musikk fra alle enheter med hodetelefonkontakt – fra de nyeste lydsystemene til den gamle platespilleren på loftet.

Men hvis du vil gå helt trådløst, er det tilgjengelige apper som kan streame musikk fra telefonen eller nettbrettet ditt direkte til AudioLink og deretter til lydprosessorene dine. Last ned en app som BTMono (for Android) eller Blue2car (for iPhone) og følg instruksjonene i appen.

 

3. Ser på TV

Det er aldri lett å prøve å høre TV-en i stuen når barna leker i bakgrunnen. Ved hjelp av AudioLinks dockingstasjon kan du streame lyden fra TV-en din direkte til lydprosessorene dine. Bare koble dokkingstasjonen til TVen og plasser AudioLink inni. På den måten vil du aldri gå glipp av favorittprogrammet ditt igjen!

 

4. Bruke den eksterne mikrofonen

Og til slutt, AudioLinks hemmelighet: den eksterne mikrofonen. I stedet for å streame lyd fra en enhet, kan AudioLink strømme lyd fra den innebygde mikrofonen. Dette er flott i så mange situasjoner. Du kan legge den midt på bordet til middag og høre familien tydeligere. Barnets lærer kan bruke AudioLink ved hjelp av det spesielle klippet, slik at barnet ditt kan høre hva de sier på tvers av klasserommet. Det kan også hjelpe på arbeidsmøter, arrangementer eller høre noen i bilen – mulighetene er uendelige!

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0