SONNET 2 – Laget for deg

 In Nyheter

Vår siste lydprosessor, SONNET 2 med tilbehør, er nå tilgjengelig på det norske markedet. Fra avansert lydteknologi til trådløs tilkobling, er SONNET 2 fullpakket med mye ny teknologi og er skapt for en best mulig hørselsopplevelse.

Beste mulige hørselsopplevelse

Du tilbringer dagen mange forskjellige steder. Du kan være i rolige omgivelser i det ene øyeblikket, og bli omringet av mennesker i det neste. SONNET 2 reagerer automatisk på disse endringene og sørger for at du alltid kan høre ditt beste, enten du er på konsert, på restaurant eller hjemme.

SONNET 2 har ASM 3.0-teknologi som raskt tilpasser prosessoren til miljøet du er i. Forstyrrende bakgrunnsstøy som vind- og bilmotorer minimeres. Samtidig gjør de to mikrofonene det enkelt å fokusere på en samtale. Dette betyr at du kan høre ditt beste uansett hvor du er, uten å måtte trykke på en eneste knapp.

Style din SONNET 2

Du kan style SONNET 2 slik at den samsvarer med din personlige stil. Med over 190 000 fargekombinasjoner å velge mellom, kan du gi prosessoren din en unik makeover! Fra diskret designdeksler i mønstre som etterligner hår, til fargerike barnas design – SONNET 2 kan brukes diskret eller uttrykkelig. 

Vannavstøtende design

Med SONNET 2 trenger du ikke å bekymre deg for plutselige regnbyger. Prosessoren har vannavstøtende design som beskytter mot sprut, smuss og fuktighet. Enten du er i midten av en svett trening eller en uventet storm kommer, din SONNET 2 er beskyttet. Hvis du liker bading, dykking eller annen vannsport, er WaterWear det perfekte tilbehøret for deg. 

Stream lyd med AudioLink

Både SONNET og SONNET 2 er kompatible med AudioLink – en universell tilkoblingsenhet som lar deg streame lyd fra telefonen, nettbrettet TV og mye mer. AudioLink kan også brukes som en trådløs mikrofon og sende stemmen til læreren din eller kollegaen direkte til ørene dine. Du kan legge AudioLink på middagsbordet og høre familien klarere. I tillegg er AudoLinks trådløse mikrofon og Bluetooth-tilkobling perfekt for telefonsamtaler. 

 


Fjernkontrollen i en app

Med den nye AudioKey-appen kan du endre innstillinger på SONNET 2 direkte på telefonen. Volum, mikrofonfølsomhet, programvalg – alt ved å trykke på en knapp. I tillegg kan du se din individuelle hørselsstatistikk med AudioKey – for eksempel hvor lenge du har brukt SONNET 2 hver dag. I tillegg til å administrere innstillinger på barnets prosessor, kan foreldre, pårørende og lærere også bruke «Finn min prosessor» -funksjon for å søke etter en tapt SONNET 2.

 

FineTuner Echo 

Hvis du liker bekvemmeligheten med å bruke en fjernkontroll, er FineTuner-Echo den perfekte enheten for deg. Fjernkontrollen gjør det enkelt å endre innstillinger, slik at du kan høre verden slik du vil. Skjermen på FineTuner Echo viser statusen til prosessoren, for eksempel hvor mye batteri som din SONNET 2 har igjen. Du kan også bruke den til å teste mikrofonen på prosessoren din, slik at du raskt kan se at enheten din fungerer som den skal.

 

Vil du vite mer om SONNET 2? Besøk vår hjemmeside eller kontakt oss på Norge@medel.com!
Vi ser frem til å høre fra deg.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0