Verdens første cochleaimplantat drevet av trådløs lading lansert av MED-EL

 In Nyheter

RONDO 2MED-EL lanserer verdens første cochleaimplantat-lydprosessor til trådløs lading. Med en banebrytende design frigjør RONDO 2 implantatbrukere fra behovet for å bytte batterier regelmessig, noe som gjør enheten enklere å bruke, mer kostnadseffektiv og mer miljøvennlig.
Trådløs lading gjør det mulig for brukerne å drive implantatet med 18 timers batterilevetid for hver fire timers ladning, noe som gir brukerne en hel dag med hørsel fra en nattladning. Det sparer også brukerne fra å måtte bytte ut engangsbatteriene som driver enheten. RONDO 2 er den ytre delen av implantatet, festet magnetisk på hodet, og den fungerer som en lydprosessor, som kombinerer på en unik måte en senderspole, styreenhet og strømkilde i en enkelt enhet – en enhetsprosessor – noe som betyr at den kan brukes med briller eller skjult helt under håret.

RONDO 2, og dens tilbehør, vil bli tilgjengelig i Norge i begynnelsen av 2018.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0