MED-EL lanserer nå en ny type høreapparat ADHEAR

 In Nyheter

AdhearMED-EL lanserer nå en ny type høreapparat, ADHEAR, over hele verden for den som hører dårlig og vil unngå operasjon. Det lille høreapparat, som festes med et spesialutviklet plaster bak øret, bruker skallebenet for å overføre lyd. Den nye løsningen – den første i verden av sitt slag – er utviklet for barn og voksne opp til «middelalder» med problem i mellomøret, trommehinnen eller hørselsgangen.
For denne gruppen er tradisjonelle høreapparater ofte ikke tilstrekkelig. Denne nye typen av høreapparater bygger på såkalt benledning, det vil si at skallebenet brukes til å overføre vibrasjoner til innerøret der de oppfattes som normal lyd. I motsetning til andre benledningsløsninger kreves verken kirurgisk inngrep eller noen fastmontert løsning. ADHEAR, som krever henvisning fra helsepersonell og som nå lanseres over hele verden, vil være tilgjengelig på det norske markedet til høsten.

Her forteller Svensk TV, SVT Nyheter om den nye løsningen:
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/horapparat-med-plaster-ny-losning-for-horselskadade

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0