SONNET 2 – designet til dig

 In Nyheder

Den nyeste lydprocessor, SONNET 2 og tilbehør, er nu tilgængelig i Danmark. Fra avanceret lydteknologi til trådløs forbindelse, SONNET 2 er spækket med masser af ny teknologi, der er skabt til den bedst mulige høreoplevelse. Vi vil se nærmere på den nye processor her.  

Bedst mulig hørelse

Du tilbringer din dag mange forskellige steder. Du kan være et roligt sted det ene øjeblik, og omgivet af mennesker eller støj det næste. Heldigvis reagerer SONNET 2 automatisk på disse ændringer og sørger for, at du altid kan høre optimalt, uanset om du er til koncert, på en restaurant eller bare derhjemme.

SONNET 2 har ASM 3.0-teknologi, der hurtigt tilpasser din processor til det miljø, du befinder dig i.  Det reducerer irriterende baggrundslyde som vindstøj eller bilmotorer. Samtidig giver de to mikrofoner i SONNET 2 mulighed for at fokusere på samtalen. Dette betyder, at du kan høre bedst muligt uanset omgivelser, endda uden at du behøver at trykke på en eneste knap.

Design din SONNET 2

Design din SONNET 2, så den passer til din personlige stil. Med over 190.000 farvekombinationer at vælge imellem, kan du virkelig give din SONNET 2 en unik makeover! Fra diskrete design covers i mønstre der efterligner hår, til farverige børne designs, SONNET 2 kan bæres diskret eller afspejle din stil. 

Vandafvisende design

Med SONNET 2 kan du blive fanget i regnen! SONNET 2s vandafvisende design beskytter mod hverdagens stænk, snavs og fugt. Uanset om det er midt i en svedig træning eller uventet byge, din SONNET 2 er beskyttet. Og dyrker du svømning, dykning eller andet vandsport, så er WaterWear tilbehøret du behøver.

Stream lyd med AudioLink 

Både SONNET og SONNET 2 er kompatible med AudioLink – en universal tilslutningsenhed, der giver dig mulighed for at streame lyd fra telefoner, tablets, Tv’er og meget mere. Faktisk kan AudioLink være tilsluttet alle enheder der har Bluetooth eller en hovedtelefonstik. AudioLink kan også bruges som mikrofon, og sende din lærers eller kollegas stemme lige til dine ører. Alternativt kan AudioLink ligge på bordet under middagen, og du kan høre din familie tydeligere. Selvfølgelig er AudioLink også ideel til håndfri mobil telefoni.  

 

Fjernbetjening i en app. 

Med den nye AudioKey-app kan du ændre indstillinger på din SONNET 2 direkte fra din telefon. Volumen, mikrofonfølsomhed, programvalg – alt sammen ved tryk på en knap. AudioKey giver dig også mulighed for at se din individuelle høre statistik,som hvor længe du bruger din SONNET 2 dagligt. Forældre, plejere, og lærere kan ikke kun ændre indstillingerne på deres barns processor, men også bruge “Find min Processor ”-funktion til at hjælpe med at finde en mistet SONNET 2.

 

FineTuner Echo

Hvis du kan lide enkelheden ved at bruge en fjernbetjening, så er den nye FineTuner Echo måske den ideelle enhed til dig. Denne fjernbetjening gør det nemt at ændre indstillinger, så du kan høre verden lige som du ønsker. Den intuitive visning på FineTuner Echo viser status for din processor, for eksempel hvor meget batteri, din SONNET 2 har tilbage. FineTuner Echo kan også bruges til at teste mikrofonerne i din lydprocessor, så du hurtigt kan kontrollere om din enhed fungerer korrekt.

Vil du vide mere om SONNET 2? Besøg vores webside eller kontakt os på Nordic@medel.com.
Vi ser frem til at høre fra dig! 

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0