Verdens første cochleære implantat, der forsynes med trådløs opladning, lanceres af MED-EL

 In Nyheder

RONDO 2MED-EL lancerer verdens første cochleært implanteret lydprocessor, der bruger trådløs opladning. Ved hjælp af et banebrydende design frigør RONDO 2 implantatbrugere fra behovet for at skifte batterier regelmæssigt, hvilket gør enheden nem at bruge, mere omkostningseffektiv og bedre for miljøet. Trådløs opladning lader brugere oplade deres implantat med 18 timers batteritid for hver fire timers opladning, hvilket giver brugere en hel dags hørelse med én opladning natten over. Det sparer også brugerne for besværet med at erstatte engangsbatterier, der forsyner enheden.RONDO 2 er den eksterne del af implantatet, der er magnetisk påsat hovedet, og fungerer som en lydprocessor, der opsamler og sender lyd til det interne implantat. Ganske unikt kombinerer den en sendespole, kontrolenhed og strømkilde i en enkelt enhed – en enhedsprocessor – hvilket betyder, at den kan bruges sammen med briller eller gemmes under hår.

RONDO 2, og dens ekstraudstyr, vil være tilgængelig i Danmark i begyndelsen af 2018.

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0