MED-EL lancerer nu en ny type høreapparat ADHEAR

 In Nyheder

AdhearMED-EL lancerer nu en ny type høreapparat, ADHEAR, for dem som hører dårligt og vil undgå operation. Dette lille høreapparat, som findes med et specialudviklet plaster, sidder bag øret og anvender kranieknoglen til at overføre lyd. Denne nye løsning – den første i verden af sin slags – er udviklet til børn og voksne med problemer i mellemøret, trommehinden og øregangen. For denne gruppe er traditionelle høreapparater ofte ikke tilstrækkelige. Denne type høreapparater bruger den såkaldte ben-ledning, det vil sige at kranieknoglen anvendes til at overføre vibrationer til det indre øre, hvor disse opfattes som normal lyd. I modsætning til andre ben-lednings løsninger kræves her ikke kirurgisk indgreb eller fastgøringsanordning. ADHEAR, som apparatet hedder lanceres om kort tid over hele verden, og kan forventes at fås i Danmark efter sommeren 2017.

Her fortæller de svenske nyheder, SVT om den nye løsning:
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/horapparat-med-plaster-ny-losning-for-horselskadade

Recent Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0