Fyra användningsområden med AudioLink – Den nya anslutningsenheten

 In Nyhet, Startsida

Känner du till AudioLink? AudioLink är vår nya anslutningsenhet, designad för SONNET och SONNET 2. Den underlättar för dig när du pratar i telefon, lyssnar på musik, ser på TV eller när du behöver höra vad som sägs på andra sidan bordet tydligare. En liten enhet, fyra sätt att använda den. Här kan du läsa om hur den fungerar.

 

1. Prata i telefon

Om du har en hörselnedsättning kan det ibland vara svårt att prata i telefon. Det kan vara svårt att höra genom den lilla mikrofonen, speciellt om det är mycket bakgrundsljud. Det är här AudioLink kommer in i bilden. Du kan ansluta AudioLink till din smartphone via Bluetooth och skicka ljudet direkt till dina öron utan störande bakgrundsljud.

 

2. Lyssna på musik

För många är det bästa med att få ett cochleaimplantat att kunna njuta av musik igen. Med AudioLink kan musikupplevelsen bli ytterligare lite bättre.

Det finns två olika sätt att ansluta din musikenhet. Du kan använda en audiokabel för att koppla ihop AudioLink med hörlursuttaget på din enhet och streama ljudet trådlöst till dina processorer. Detta ger dig inte bara väldigt bra ljudkvalité utan betyder även att du kan använda AudioLink för att streama musik från alla enheter som har ett hörlursuttag – både från det senaste ljudsystemet och den gamla skivspelaren du har på vinden.

Om du vill lyssna på musik helt trådlöst finns det appar du kan använda för att streama musik från din telefon eller surfplatta till AudioLink och sedan raka vägen till din ljudprocessor. Du kan enkelt ladda ner appar som BT Mono (för Android) eller Blue2car (för iPhone) och följa instruktionerna i appen.

 

3. Se på TV

Att försöka höra TV:n från andra sidan av vardagsrummet samtidigt som barnen leker i bakgrunden är aldrig enkelt. Nu kan du använda AudioLinks dockningsstation och streama ljudet från din TV direkt till din ljudprocessor. Anslut dockningsstationen till din TV och placera AudioLink i den. På så vis kommer du aldrig att missa delar av ditt favoritprogram.

 


4. Använd den trådlösa mikrofonen

AudioLink är dessutom en trådlös mikrofon. Istället för att streama ljud från en telefon, TV eller surfplatta kan du använda den inbyggda mikrofonen för att streama ljud från din omgivning. Detta kan vara användbart i flera olika situationer. Du kan placera AudioLink på middagsbordet för att höra familjen tydligare. När du kör bil kan personen i baksätet prata i AudioLink för att du ska kunna höra rösten klarare. Ditt barns lärare kan bära AudioLink för att höras tydligare från andra sidan klassrummet. AudioLink kan vara till hjälp under jobbmöten, vid event eller andra utmanande hörselsituationer.

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0