SONNET 2 – Framtagen för dig

 In Nyhet, Startsida

Vår senaste ljudprocessor, SONNET 2 med tillbehör, är nu tillgänglig på den svenska marknaden. Från avancerad ljudteknologi till trådlös anslutning – SONNET 2 är fylld med massor av ny teknik och är skapad för bästa möjliga hörselupplevelse. Vi tänkte ta oss en närmare titt på den nya processorn.

Bästa möjliga hörselupplevelse

Du spenderar din dag på många olika platser. Du kan befinna dig i en tyst miljö i ena stunden, och vara omringad av människor i nästa. SONNET 2 reagerar automatiskt på dessa förändringar och ser till att du alltid kan höra ditt bästa, oavsett om du befinner dig på en konsert, på en restaurang eller i ditt hem.

SONNET 2 har ASM 3.0 teknik som snabbt anpassar din processor till den miljö du befinner dig i. Störande bakgrundsljud som vinden och bilmotorer minimeras. Samtidigt gör de dubbla mikrofonerna det enkelt för dig att fokusera på en konversation. Det betyder att du kan höra ditt bästa vart du än befinner dig, utan att du behöver trycka på en enda knapp.

Styla din SONNET 2

Du kan styla din SONNET 2 för att matcha din personliga stil. Med över 190.000 färgkombinationer att välja mellan kan du ge din processor en unik makeover! Från diskreta designskal i mönster som efterliknar hår, till färgglada barnmotiv – SONNET 2 kan bäras diskret eller uttrycksfullt.

Stänksäker design

Med SONNET 2 behöver du inte oroa dig för plötsliga regnskurar. Processorn har vattentålig design som skyddar mot stänk, smuts och fukt. Oavsett om du är mitt i ett svettigt träningspass eller en oväntad storm är din SONNET 2 skyddad.  Om du tycker om att simma, dyka eller någon annan vattensport är WaterWear det perfekta tillbehöret för dig.

Streama ljud med AudioLink

Både SONNET och SONNET 2 är kompatibla med AudioLink – en universal anslutningsenhet som gör att du kan streama ljud från din telefon, surfplatta TV och mycket mer. AudioLink kan även användas som en trådlös mikrofon och skicka din lärares eller kollegas röst direkt till dina öron. Du kan lägga AudioLink på middagsbordet och höra din familj klarare. Dessutom är AudoLinks trådlösa mikrofon- och bluetooth-anslutning perfekt för telefonsamtal.

Fjärrkontrollen i en App

Med den nya AudioKey-appen kan du ändra inställningar på din SONNET 2 direkt i din telefon. Volym, mikrofonkänslighet, programval – allt detta med en knapptryckning. Dessutom kan du se din individuella hörselstatistik med AudioKey – exempelvis hur länge du burit din SONNET 2 varje dag. Föräldrar, anhöriga och lärare kan förutom att hantera inställningar på barnets processor, även använda funktionen ”Hitta min processor” för att söka en borttappad SONNET 2.


FineTuner Echo

Om du gillar bekvämligheten med att använda en fjärrkontroll är FineTuner Echo den perfekta enheten för dig. Fjärrkontrollen gör det enkelt att ändra inställningar, så att du kan höra världen på det sätt du önskar. Skärmen på FineTuner Echo visar processorns status, till exempel hur mycket batteri din SONNET 2 har kvar. Du kan även använda den för att testa mikrofonen på din processor, så att du snabbt kan se att din enhet fungerar som den ska.

 

Vill du veta mer om SONNET 2? Besök vår hemsida eller kontakta oss på Nordic@medel.com .
Vi ser fram emot att höra från dig.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0