HearPeers Sverige

 In Startsida

HearPeers är en plattform där de som står inför att få ett hörselimplantat kan få råd och stöd från erfarna användare.

Ett hörselimplantat betyder väldigt mycket för personer med nedsatt hörsel och som påbörjat resan mot bättre hörsel. Men under tiden inför operationen finns ofta både oro och många frågor. HearPeers är ett forum där blivande mottagare av ett implantat och deras familjer kan komma i kontakt med personer (mentorer) som varit i en liknande situation. Mentorerna kan relatera till det som patienten går igenom och ge råd och stöd genom processen. På hemsidan kan man också läsa om hörselnedsättning och vad det finns för olika typer av behandling m.m.

Gå in på HearPeers hemsida för att läsa mer: www.hearpeers.se

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0