ADHEAR – hörapparaten som fästs med ett plåster

 In Startsida

AdhearMED-ELs hörapparat ADHEAR finns över hela världen för den som hör dåligt och som vill undvika operation. Den lilla hörapparaten, som fästs med ett specialutvecklat plåster bakom örat, använder skallbenet för att överföra ljud. Lösningen – den första i världen av sitt slag – är utvecklad för barn och vuxna med problem i mellanörat, trumhinnan eller hörselgången. För denna grupp är traditionella hörapparater oftast inte tillräckliga. Denna typ av hörapparat bygger på så kallad benledning, det vill säga att skallbenet används för att överföra vibrationer till innerörat där de uppfattas som normalt ljud. I motsats till andra benledningslösningar krävs varken kirurgiskt ingrepp eller någon fästanordning. ADHEAR kräver förskrivning av vårdpersonal.

Läs mer om ADHEAR »

Kommentera

0